2
TÍTULO: Winemaking: Advanced Technology and Flavor Research
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Consumer's acceptability and health consciousness of probiotic and prebiotic of non-dairy products  Full Text
AUTORES: Cosme, F; Ines, A; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 151
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Is pinking susceptibility index a good predictor of white wines pinking phenomena?  Full Text
AUTORES: Gonçalves, AC; Minute, F; Giotto, F; Filipe Ribeiro, L; Cosme, F; Nunes, FM;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Food Chemistry, VOLUME: 386
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
8
TÍTULO: <p>Is pinking susceptibility index a good predictor of white wines pinking phenomena?</p>  Full Text
AUTORES: Goncalves, Ana Carolina; Minute, Fabrizio; Giotto, Federico; Filipe Ribeiro, Luis; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 386
INDEXADO EM: WOS
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