Sofia Filipa de Almeida Rocha Reis
AuthID: R-000-GNC
1
TÃTULO: Variation in the Phenolic Composition of Cork Stoppers from Different Geographical Origins Full Text
AUTORES: Reis, SF; Teixeira, T; Pinto, J; Oliveira, V; Lopes, P; Cabral, M; Mateus, N ; de Pinho, PG ; Pereira, H; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 50
AUTORES: Reis, SF; Teixeira, T; Pinto, J; Oliveira, V; Lopes, P; Cabral, M; Mateus, N ; de Pinho, PG ; Pereira, H; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 50
2
TÃTULO: Migration of Tannins and Pectic Polysaccharides from Natural Cork Stoppers to the Hydroalcoholic Solution Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Dmitry V Evtuguin; Manuel A Coimbra; Paulo Lopes; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 48
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Dmitry V Evtuguin; Manuel A Coimbra; Paulo Lopes; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 48
3
TÃTULO: Recovery of added value compounds from cork industry by-products Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 140
AUTORES: Sofia F Reis; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 140
4
TÃTULO: Reactivity of Cork Extracts with (+)-Catechin and Malvidin-3-O-glucoside in Wine Model Solutions: Identification of a New Family of Ellagitannin-Derived Compounds (Corklins) Full Text
AUTORES: Joana Azevedo; Ana Fernandes ; Joana Oliveira ; Natercia F Bras ; Sofia Reis; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 39
AUTORES: Joana Azevedo; Ana Fernandes ; Joana Oliveira ; Natercia F Bras ; Sofia Reis; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 39
5
TÃTULO: Improved efficiency of brewer's spent grain arabinoxylans by ultrasound-assisted extraction Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Manuel A Coimbra; Nissreen Abu Ghannam;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, VOLUME: 24
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Manuel A Coimbra; Nissreen Abu Ghannam;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ULTRASONICS SONOCHEMISTRY, VOLUME: 24
6
TÃTULO: Influence of grain particle sizes on the structure of arabinoxylans from brewer's spent grain Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Manuel A Coimbra; Nissreen Abu Ghannam;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 130
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho; Manuel A Coimbra; Nissreen Abu Ghannam;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CARBOHYDRATE POLYMERS, VOLUME: 130
7
TÃTULO: Establishment of the volatile profile of 'Bravo de Esmolfe' apple variety and identification of varietal markers Full Text
AUTORES: Sofia F A R Reis; Silvia M Rocha ; Antnio S Barros ; Ivonne Delgadillo ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 2
AUTORES: Sofia F A R Reis; Silvia M Rocha ; Antnio S Barros ; Ivonne Delgadillo ; Manuel A Coimbra ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 113, NÚMERO: 2