Joana Manuela da Silva Santos
AuthID: R-000-P62
1
TÃTULO: Oilseeds from a Brazilian Semi-Arid Region: Edible Potential Regarding the Mineral Composition
AUTORES: Ivone M C Almeida; Teresa T Oliva Teles; Rita C. Alves; Joana Santos; Roberta S Pinho; Suzene I Silva; Cristina Delerue Matos; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
AUTORES: Ivone M C Almeida; Teresa T Oliva Teles; Rita C. Alves; Joana Santos; Roberta S Pinho; Suzene I Silva; Cristina Delerue Matos; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOODS, VOLUME: 9, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Valorization of crude glycerol based on biological processes for accumulation of lipophilic compounds Full Text
AUTORES: Denilson de Jesus Assis; Joana Santos; Cristiane Santos de Jesus; Carolina Oliveira de Souza; Samantha Serra Costa; Andrea Lobo Miranda; Jaff Ribeiro da Silva; Maria Beatriz P P Prior Pinto Oliveira ; Janice Izabel Druzian;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 129
AUTORES: Denilson de Jesus Assis; Joana Santos; Cristiane Santos de Jesus; Carolina Oliveira de Souza; Samantha Serra Costa; Andrea Lobo Miranda; Jaff Ribeiro da Silva; Maria Beatriz P P Prior Pinto Oliveira ; Janice Izabel Druzian;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 129
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TÃTULO: Effect of roasting conditions on the composition and antioxidant properties of defatted walnut flour. Effect of roasting on the chemical properties of defatted walnut flour Full Text
AUTORES: Joana Santos; Manuel Alvarez Orti; Estela Sena Moreno; Adrian Rabadan; Jose E Pardo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 98, NÚMERO: 5
AUTORES: Joana Santos; Manuel Alvarez Orti; Estela Sena Moreno; Adrian Rabadan; Jose E Pardo; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 98, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: WOS CrossRef
4
TÃTULO: Hardy kiwifruit leaves (Actinidia arguta): An extraordinary source of value-added compounds for food industry Full Text
AUTORES: Diana Almeida; Diana Pinto; Joana Santos; Ana F Vinha; Josman Palmeira; Helena N Ferreira ; Francisca Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 259
AUTORES: Diana Almeida; Diana Pinto; Joana Santos; Ana F Vinha; Josman Palmeira; Helena N Ferreira ; Francisca Rodrigues; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 259
5
TÃTULO: An update on processed foods: Relationship between salt, saturated and trans fatty acids Full Text
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Joana Santos; Mafalda Alexandra Silva; Beatriz. B P P Oliveira ; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st Food Chemistry Conference on Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 267
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Joana Santos; Mafalda Alexandra Silva; Beatriz. B P P Oliveira ; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st Food Chemistry Conference on Shaping the Future of Food Quality, Health and Safety in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 267
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: The Castanea sativa bur as a new potential ingredient for nutraceutical and cosmetic outcomes: preliminary studies
AUTORES: Diana Pinto; Francisca Rodrigues; Nair Braga; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Diana Pinto; Francisca Rodrigues; Nair Braga; Joana Santos; Filipa B Pimentel; Ana Palmeira de Oliveira; Beatriz B P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Multivariate characterization of salt and fat content, and the fatty acid profile of pastry and bakery products
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Joana Santos; Mafalda Alexandra Silva; Beatriz B P P Oliveira ; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 11
AUTORES: Tania Goncalves Albuquerque; Joana Santos; Mafalda Alexandra Silva; Beatriz B P P Oliveira ; Helena S Costa;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: Chromatography. Introduction to Chromatography - Techniques
AUTORES: Joana Santos; Beatriz P.P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Authentication
AUTORES: Joana Santos; Beatriz P.P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Food Authentication
INDEXADO EM: CrossRef
9
TÃTULO: Screening of olive pomace polyphenols from individual and mixed olive varieties
AUTORES: Santos, J; Nunes, MA; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition in 3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition
AUTORES: Santos, J; Nunes, MA; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition in 3rd IMEKOFOODS Conference: Metrology Promoting Harmonization and Standardization in Food and Nutrition
INDEXADO EM: Scopus
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TÃTULO: The effect of the olive fruit fly (Bactrocera oleae) on quality parameters, and antioxidant and antibacterial activities of olive oil
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Sonia Keciri; Joana Santos; Antonia Nunes, MA; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 6
AUTORES: Lynda Medjkouh; Abderezak Tamendjari; Sonia Keciri; Joana Santos; Antonia Nunes, MA; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 6