2
TÍTULO: The Role of Lactic Acid Bacteria in Meat Products, Not Just as Starter Cultures
AUTORES: Carneiro, Kayque Ordonho; Campos, Gabriela Zampieri; Lima, Joao Marcos Scafuro; Rocha, Ramon da Silva; Vaz Velho, Manuela; Todorov, Svetoslav Dimitrov;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Plasmid-Associated Bacteriocin Produced by Pediococcus pentosaceus Isolated from Smoked Salmon: Partial Characterization and Some Aspects of his Mode of Action  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Wachsman, Monica; Tome, Elisabetta; Vaz Velho, Manuela; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: The use of sugar beet pulp in pig diet to control skatole analysed by HPLC quantification method  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Mata, F. ; Pires, Preciosa; Barros, Mario; Araujo, Jose Pedro; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENTIA AGRICOLA, VOLUME: 80
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Handle
6
TÍTULO: Enhancing storage stability of smoke-flavored horse mackerel filets using natural extracts as preservatives
AUTORES: Barros, Diana; Nova, Paulo; Cunha, Sara; Monteiro, Vitor; Fernandes, Elia; Pereira-Pinto, R. ; Barbosa, Carla; Pintado, Maria; Gomes, Ana; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
7
TÍTULO: Rice Bran Stabilisation and Oil Extraction Using the Microwave-Assisted Method and Its Effects on GABA and Gamma-Oryzanol Compounds
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Serra da Estrela PDO Cheese Microbiome as Revealed by Next Generation Sequencing
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
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