1
TÍTULO: Plasmid-Associated Bacteriocin Produced by Pediococcus pentosaceus Isolated from Smoked Salmon: Partial Characterization and Some Aspects of his Mode of Action  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Wachsman, Monica; Tome, Elisabetta; Vaz Velho, Manuela; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
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3
TÍTULO: Rice Bran Stabilisation and Oil Extraction Using the Microwave-Assisted Method and Its Effects on GABA and Gamma-Oryzanol Compounds
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
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4
TÍTULO: Serra da Estrela PDO Cheese Microbiome as Revealed by Next Generation Sequencing
AUTORES: Rocha, R; Velho, MV; Santos, J; Fernandes, P;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 9, NÚMERO: 10
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6
TÍTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
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7
TÍTULO: Effect of Lactic Acid Bacteria on Quality and Safety of Ready-to-eat Sliced Cured/Smoked Meat Products
AUTORES: Jácome, SL; Fonseca, S ; Pinheiro, R; Todorov, SD; Noronha, L; Silva, J; Gomes, A; Pintado, M; Morais, AMMB; Teixeira, P; Vaz Velho, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: IBIC2014: 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 38
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8
TÍTULO: Partial characterization of bacteriocins produced by three strains of Lactobacillus sakei, isolated from salpicao, a fermented meat product from North-West of Portugal  Full Text
AUTORES: Svetoslav Dimitrov Todorov; Manuela Vaz Velho; Bernadette Dora G D Gombossy de Melo Franco; Wilhelm Heinrich Holzapfel;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 30, NÚMERO: 1
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10
TÍTULO: Media Optimization of Bacteriocin ST22Ch Production by Lactobacillus Sakei ST22Ch Isolated from Salpicao, a Traditional Meat-Product from Portugal
AUTORES: Svetoslav D Todorov; Ricardo P S Oliveira; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 3rd International Conference on Industrial Biotechnology (IBIC) in IBIC2012: INTERNATIONAL CONFERENCE ON INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 27
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