Eulália Maria Bernardino Mendes
AuthID: R-000-4QH
1
TÃTULO: Cobrancosa Table Olive Fermentation as per the Portuguese Traditional Method, Using Potentially Probiotic Lactiplantibacillus pentosus i106 upon Alternative Inoculation Strategies
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
AUTORES: Coimbra Gomes, Joana; Reis, Patricia J. M.; Tavares, Tania G.; Silva, Afonso A.; Mendes, Eulalia; Susana Casal ; Malcata, Francisco Xavier; Macedo, Angela C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Bioaccessibility of polybrominated diphenyl ethers and their methoxylated metabolites in cooked seafood after using a multi-compartment in vitro digestion model Full Text
AUTORES: Cruz, R ; Mendes, E; Maulvault, AL; Marques, A; Susana Casal ; Cunha, SC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 252
AUTORES: Cruz, R ; Mendes, E; Maulvault, AL; Marques, A; Susana Casal ; Cunha, SC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CHEMOSPHERE, VOLUME: 252
3
TÃTULO: Moringa oleifera defatted flour: Nutritive and bioactive impact of shells Full Text
AUTORES: Boukandoul, S; Susana Casal ; Mendes, E; Zaidi, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 44, NÚMERO: 9
AUTORES: Boukandoul, S; Susana Casal ; Mendes, E; Zaidi, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 44, NÚMERO: 9
4
TÃTULO: A new method to prescribe wedges custom made for individuals with transfemoral amputation using principal component analysis Full Text
AUTORES: Soares, DP; Peduzzi De Castro, M; Mendes, E; Machado, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Open Sports Sciences Journal, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Soares, DP; Peduzzi De Castro, M; Mendes, E; Machado, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Open Sports Sciences Journal, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
5
TÃTULO: Response surface evaluation of microwave-assisted extraction conditions for Lycium barbarum bioactive compounds Full Text
AUTORES: Marta Mendes; Ana P Carvalho; Julia M C S Magalhaes; Manuela Moreira; Luis Guido ; Ana M Gomes; Cristina Delerue Matos;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 33
AUTORES: Marta Mendes; Ana P Carvalho; Julia M C S Magalhaes; Manuela Moreira; Luis Guido ; Ana M Gomes; Cristina Delerue Matos;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 33
6
TÃTULO: Free tocopherols as chemical markers for Arabica coffee adulteration with maize and coffee by-products
AUTORES: Katiany Mansur Tavares; Adriene Ribeiro Lima; Cleiton Antonio Nunes; Vanderley Almeida Silva; Eulalia Mendes; Susana Casal ; Rosemary G F A Alvarenga Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 70
AUTORES: Katiany Mansur Tavares; Adriene Ribeiro Lima; Cleiton Antonio Nunes; Vanderley Almeida Silva; Eulalia Mendes; Susana Casal ; Rosemary G F A Alvarenga Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 70
7
TÃTULO: Revalorization of spent coffee residues by a direct agronomic approach Full Text
AUTORES: Rebeca Cruz ; Eulalia Mendes; Alvaro Torrinha; Simone Morais; Jose Alberto Pereira; Paula Baptista; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 73
AUTORES: Rebeca Cruz ; Eulalia Mendes; Alvaro Torrinha; Simone Morais; Jose Alberto Pereira; Paula Baptista; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 73
8
TÃTULO: Improvement of vegetables elemental quality by espresso coffee residues Full Text
AUTORES: Rebeca Cruz ; Simone Morais ; Eulalia Mendes; Jose A Pereira; Paula Baptista ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 148
AUTORES: Rebeca Cruz ; Simone Morais ; Eulalia Mendes; Jose A Pereira; Paula Baptista ; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 148
9
TÃTULO: Plantar Pressures and Ground Reaction Forces During Walking of Individuals With Unilateral Transfemoral Amputation Full Text
AUTORES: Marcelo Peduzzi de Castro; Denise Soares; Emilia Mendes; Leandro Machado ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PM&R, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
AUTORES: Marcelo Peduzzi de Castro; Denise Soares; Emilia Mendes; Leandro Machado ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PM&R, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
10
TÃTULO: Nutritional value and influence of the thermal processing on a traditional Portuguese fermented sausage (alheira) Full Text
AUTORES: Silvia D Campos; Rita C. Alves ; Eulalia Mendes; Anabela S G Costa; Susana Casal ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4
AUTORES: Silvia D Campos; Rita C. Alves ; Eulalia Mendes; Anabela S G Costa; Susana Casal ; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 93, NÚMERO: 4