3
TÍTULO: Moringa oleifera defatted flour: Nutritive and bioactive impact of shells  Full Text
AUTORES: Boukandoul, S; Susana Casal ; Mendes, E; Zaidi, F;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, VOLUME: 44, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: A new method to prescribe wedges custom made for individuals with transfemoral amputation using principal component analysis  Full Text
AUTORES: Soares, DP; Peduzzi De Castro, M; Mendes, E; Machado, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Open Sports Sciences Journal, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
5
TÍTULO: Response surface evaluation of microwave-assisted extraction conditions for Lycium barbarum bioactive compounds  Full Text
AUTORES: Marta Mendes; Ana P Carvalho; Julia M C S Magalhaes; Manuela Moreira; Luis Guido ; Ana M Gomes; Cristina Delerue Matos;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 33
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 49
6
TÍTULO: Free tocopherols as chemical markers for Arabica coffee adulteration with maize and coffee by-products
AUTORES: Katiany Mansur Tavares; Adriene Ribeiro Lima; Cleiton Antonio Nunes; Vanderley Almeida Silva; Eulalia Mendes; Susana Casal ; Rosemary G F A Alvarenga Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 70
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
7
TÍTULO: Revalorization of spent coffee residues by a direct agronomic approach  Full Text
AUTORES: Rebeca Cruz ; Eulalia Mendes; Alvaro Torrinha; Simone Morais; Jose Alberto Pereira; Paula Baptista; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 73
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 42
8
Página 1 de 4. Total de resultados: 33.