2
TÍTULO: Inhibition Mechanisms of Wine Polysaccharides on Salivary Protein Precipitation  Full Text
AUTORES: Elsa Brandao ; Mafalda Santos Silva; Ignacio Garcia Estevez; Pascale Williams; Nuno Mateus ; Thierry Doco; Victor de Freitas ; Susana Soares ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 23
3
TÍTULO: Synergistic effect of mixture of two proline-rich-protein salivary families (aPRP and bPRP) on the interaction with wine flavanols  Full Text
AUTORES: Ramos Pineda, AM; Garcia Estevez, I; Soares, S ; de Freitas, V ; Duenas, M; Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 9th Symposium on In Vino Analytica Scientia in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 272
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20
5
TÍTULO: Interaction between Ellagitannins and Salivary Proline-Rich Proteins  Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Elsa Brandao ; Ignacio Garcia Estevez; Fatima Fonseca; Carlos Guerreiro; Frederico Ferreira da Silva; Nuno Mateus ; Denis Deffieux; Stephane Quideau; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 67, NÚMERO: 34
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
7
TÍTULO: Human Bitter Taste Receptors Are Activated by Different Classes of Polyphenols  Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Mafalda Santos Silva; Ignacio Garcia Estevez; Peggy Grossmann; Natercia Bras ; Elsa Brandao ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Maik Behrens; Wolfgang Meyerhof;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 66, NÚMERO: 33
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 74
10
TÍTULO: Molecular Interaction Between Salivary Proteins and Food Tannins  Full Text
AUTORES: Mafalda Santos Silva; Ignacio Garcia Estevez; Elsa Brandao ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Susana Soares ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 37
Página 1 de 2. Total de resultados: 13.